as we speak #5

as we speak #5

Waar ik mee bezig ben: Emma! Neen, dat zou een leugen zijn. Akkoord, ik heb de handen vol sinds de komst van Emma, maar dat was voorheen ook al zo. Uiteraard is het grootste deel van mijn dag wel gevuld met haar, dat zal ik niet ontkennen. Het is nu gewoon kwestie van een balans te vinden tussen vroeger en nu. Elke week vlot dat een beetje beter. Ik kan de was al een dagje laten liggen en ben er ook al in geslaagd om (bijna) elke dag vers te koken. Ik vraag me wel af wat dat zal geven wanneer ik terug ga werken dus ik probeer daar ook al wat over na te denken.
Ik had het tijdens mijn zwangerschap al verkondigd: eens Emma er is, ben ik van plan om nog steeds leuke dingen te doen. Deze week trok ik naar Gent voor de persopening van De Post op de Korenmarkt. +1’s van dienst waren mijn mama en Emma en de een genoot van al de goodie bags en de ander van de aandacht die met zo’n blogevent gepaard gaat. Het is ook handig om iemand mee te hebben op uitstap want ik ben er nog altijd niet aan uit hoe ik in godsnaam naar het toilet kan gaan wanneer Emma mee is…

Er stonden ook al wat wandelingen in het bos op het programma en ik ging samen met Emma en mijn ouders Fabian Cancellara uitwuiven in Bavikhove (ik doe dit nogmaals over in november op Ciao Fabian, uiteraard).
Tussendoor probeer ik nog wat quality time met de konijnen te voorzien want die zijn een beetje jaloers sinds Emma er is. Straks volgt dus nog een knuffelmoment voor de televisie!

as we speak #5

Waar ik van geniet: ons nieuwe gezinsleven! Zwanger zijn was ok, maar ik was toch wel blij dat Emma er eindelijk was. Ik geniet ook van dagdagelijkse dingen en terug een ritme te hebben. Natuurlijk geniet ik ook van de uitstapjes want thuis zitten is niet echt aan mij besteed. Alhoewel dat dit mooie boeket bloemen van FLVVR dat ik op het blogevent in De Post kreeg het bijzonder moeilijk maakt om het huis te verlaten.
as we speak #5
Wat hier niet mag ontbreken: mijn glas bubbels! Ondertussen heb ik echt wel voldoende bubbels en salami binnen en wordt er vanaf deze week werk gemaakt van de weegschaal. Die eerste 7kg ging vanzelf, voor de rest zal ik toch nog wat moeten werken!

Waar ik naar luister: het nieuwste album van Bear’s Den: Red Earth & Pouring Rain. Ik weet niet of ik het mezelf ooit kan vergeven dat ik a. hun optreden aan het Q Beach House gemist heb, b. geen ticket voor hun optreden in de AB gescoord heb.

Wat ik lees: bij de vorige As We Speak was ik er al in bezig en nu zit ik bijna aan het eind van Us van David Nicholls. Wat een heerlijk boek, een echte aanrader! Hierna volgt wellicht Harry Potter & The Cursed Child. Ik heb ook nog een ruime voorraad aan magazines liggen van Charlie tot Feeling.

Waar ik naar kijk: Netflix! Godganse dagen Netflix. Overdag heeft Emma nogal wat aandacht nodig en dan installeer ik mij vaak voor tv zeker met dit warme weer. Ondertussen heb ik zes seizoenen van Pretty Little Liars verslonden (toegegeven, ik had er al bijna vijf voor de bevalling gezien) en momenteel ben ik verknocht aan Suits. Aangezien de afleveringen er vlot door gaan, staat binnenkort ook Gilmore Girls op het programma want daar ben ik indertijd nooit toe gekomen.
Ik keek ook naar de eerste aflevering van Callboys, maar ben nog niet helemaal verkocht. Ik geef het nog een tweede kans deze week, maar daarna verdwijnt deze series definitief uit mijn geplande opnames.

as we speak #5

Wat mij happy maakt: onze dochter, hé, maar nog zoveel meer! Steven en mijn ouders die met haar bezig zijn, bijvoorbeeld. Mijn broer die haar eindelijk ontmoette dit weekend. Het feit dat ik zonet een bezoekje aan mijn broer in Londen vastgelegd heb en we terwijl ook naar een concert van de Goo Goo Dolls gaan (ter info: Emma blijft thuis met haar papa). Verder: woensdag ga ik naar de avant-première van de Absolutely Fabulous: The Movie op het Filmfestival Oostende samen met Josefien en daar kijk ik echt wel naar uit (mijn outfit hangt al klaar!).
as we speak #5
Ik mag de laatste tijd ook veel pakketjes in ontvangst nemen al zijn ze vooral voor Emma. Dankzij Lidl en UPR Belgium heeft ze alleszins al een mooie garderobe voor de komende winter en haar eerste Playmobil speelgoed is ook al binnen. Verwend? Neen toch?
as we speak #5
Enkele weken geleden ontving ik trouwens mijn Ace and Tate aanwinst. Na de home try-on koos ik voor het model Ella in marbled green en ik ben super tevreden met mijn keuze. Dat smaakt naar meer!

En? Hoe vergaat het jullie? Al terug in het nazomer-ritme of toch nog even in Indian Summer modus? Laat het gerust weten in de comments of doe zelf even mee met de As We Speak!

6 replys to as we speak #5

 1. Oh je gaat naar London… Superleuk!
  We moeten het woensdag eens hebben over Pretty Little Liars. Ik twijfel om eraan te starten, ik heb schrik dat ik helemaal verslaafd ga geraken… Is het echt zo goed?
  X

  1. Ik heb net de,zes beschikbare seizoenen achter de kiezen, het is jah…..toch wel verslavend, maar soms erover gewoon hahaha tjah

 2. Oh, er is een Absolutely Fabulous film? Dat is mij helemaal ontgaan! Allez! Veel plezier in elk geval!
  En zo blij dat ik jouw kleine Emma even mocht vasthouden. Ik smelt nog bij de herinnering.

 3. Pingback: as we speak #6 -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.