‘de post’ gent

'de post' gent

Gisterenavond woonde ik de persvoorstelling van ‘De Post’ in Gent bij. Het historische pand dat al enkele jaren leeg stond, mag na een grondige renovatie vier nieuwe zaken verwelkomen en daar zijn shopaholics uit Gent en omstreken maar al te blij om!

De vier zaken hebben voor elk wat wils: van lifestyle, interieur en mode bij Sissy-Boy tot high-end cosmetica bij Skins Cosmetics. Voor wie tussen al dat shoppen door nog op zoek is naar iets om duimen en vingers bij af te likken, is er Le Pain Quotidien dat hiermee zijn tweede Gentse vestiging opent. Wie nog wat meer mode zoekt, kan terecht bij Men at Work, dat een ruime selectie aan merken aanbiedt.

Wat mij opviel aan het vernieuwde pand? Het is een totaal nieuw winkelconcept in Gent waarbij er geen sprake is van een scheiding tussen de verschillende retailers. Dit zorgt ervoor dat de geslaagde renovatie van het oude postgebouw op de Korenmarkt helemaal in de kijker staat.

Toegegeven, ik waande mij even in Londen of New York. Geslaagd kan je het dus zeker noemen. Ik ben zelf grote fan van Sissy-Boy want je vindt er werkelijk alles. Interieur, fashion en zelfs de hipste notebooks. Gisterenavond kon ik nog even aan de verleiding weerstaan, maar dit zal niet bij elk bezoek het geval zijn. Ook Skins Cosmetics kon me bekoren. Ze verkopen enkele high-end merken die af en toe op een verjaardagslijstje van me terug te vinden zijn. Familie en vrienden kunnen nu dus gewoon in Gent terecht om mijn wish list af te werken.

Zaterdag 10 september volgt de officiële opening van het pand waarbij onder andere Patricia Goijens van No Glitter No Glory bij Sissy-Boy het nodige interieur -en fashionadvies zal verlenen!

De Post
Korenmarkt 16, Gent

Openingsuren De Post
maandag tot donderdag van 10u-18u en vrijdag tot zaterdag van 10u-18u30

Openingsuren Le Pain Quotidien
maandag tot zaterdag van 7u-19u en zon- en feestdagen van 8u-19u

2 replys to ‘de post’ gent

  1. Het is inderdaad mooi gedaan, ik ben blij dat het pand eindelijk de uitstraling krijgt die het verdient!

  2. Ziet er knap uit! Ik spring er eens binnen om het ‘live’ te zien wanneer ik nog eens in Gent ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.