with love, by danone

danone x the breakfast club x valentijn

Vandaag is het 14 februari, voor de romantici onder ons beter bekend als Valentijn. Mijn man en ik zijn niet bepaald romantische zielen of misschien net wel, op onze eigen manier dan, maar dat is voor een andere keer. Wij zijn voor elkaar bekend als Kelly en Steven, dus hier geen “ge-schat” of weet ik veel wat, ik heb een hekel aan dergelijke koosnaampjes voor hem en haar.

Wij laten deze dag dan ook gewoon aan ons voorbij gaan. Om nu te zeggen dat het hier alle dagen Valentijn is, zou er ook een beetje over zijn, dus dat zal ik wijselijk niet neerpennen.

Nu wil het lot dat we dit weekend voor één keer wel in een romantische bui waren en gisteren gezellig naar één van de betere romcoms keken (voor de geïnteresseerden: Love, Rosie).
We werden dit weekend dan ook wel een beetje ondergedompeld in de Valentijnsfeer. Deze morgen genoten we van een heus Valentijntontbijt, maar in feite was dit gewoonweg een leuke gelegenheid om nog eens in de zaak van een jeugdvriendin langs te gaan omdat ze dan speciaal op zondag open zijn.

Daar stopt het evenwel nog niet: gisteren was er een heus Valentijnontbijt bij ons thuis en dat allemaal dankzij de lieve mensen bij Danone en Walkie Talkie die vrijdagavond een ontbijtbox van The Breakfast Club aan huis leverden vol overheerlijke producten.

danone x the breakfast club x valentijn

Ik bestelde afgelopen zomer al eens een ontbijtbox bij The Breakfast Club (hierover hebben jullie trouwens nog een blogpost te goed) en het was dan ook een blij weerzien met hun overheerlijke granola en confituur!

danone x the breakfast club x valentijn
danone x the breakfast club x valentijn

Uiteraard mochten ook de talrijke producten van Danone en een vleugje romantiek niet ontbreken. Mijn dagelijks ontbijt bestaat uit Griekse yoghurt met wat granola en vers fruit en de Griekse yoghurt van Danone behoort tot één van mijn favorieten. Heerlijk smeuïg, zo heb ik hem het liefst!

danone x the breakfast club x valentijn

Onze Charlie kon het niet laten om op de foto te gaan met zijn juice. Ter info: hijzelf hield het bij water.

danone x the breakfast club x valentijn

Ik was ook ontzettend blij om terug een overheerlijk brood in mijn box terug te vinden. De broden bij The Breakfast Club zijn niet voorgesneden en drogen bijgevolg minder vlug uit. Bij onze eerste bestelling vorig jaar kregen we een handig broodmes cadeau dat nu uitstekend van pas kwam.

danone x the breakfast club x valentijn

Ondertussen was het hoog tijd om één van onze kerstpakjes die we voor onszelf kochten, open te maken. Het is allemaal de schuld van het mooie inpakpapier met marmerlook van bij BYTTEBIER in Kortrijk. De broodplankjes waren iets waar Steven al over bezig is sinds we samenwonen, na vier jaar mocht dit dus wel eens in huis belanden. Dat ik ze best Pinterestwaardig vond, zal er ook wel voor iets tussen zitten.

danone x the breakfast club x valentijn

Ik moet trouwens dringend een tweede bestekset van Zara Home aanschaffen. Mijn gouden lepel is wat eenzaam, niet?

danone x the breakfast club x valentijn

Dankjewel, Danone en Walkie Talkie, voor een overheerlijk ontbijt. We hebben er alleszins heel erg van genoten!

Vieren jullie Valentijn of laten jullie dit feest van de liefde aan jullie voorbij gaan?

13 replys to with love, by danone

 1. Hier ook geen valentijnsmensen en schattekes en zo 🙂
  Zeer mooie foto’s, en zo schattig Charlie met zijn sapje!

  1. Blij te horen dat we niet alleen zijn dan!

   Ja, hé! Kon het niet laten… Of hij het leuk vond, laten we in het midden.

 2. Wauw, mooie foto’s, en het ziet er zeer lekker uit!
  Zara Home is inderdaad een leuke (en gevaarlijke) plek voor foto props 🙂

  1. Maar wel wreed ambetant om ergens te gaan eten met je verjaardag natuurlijk. Hopelijk heeft hij er toch wat van genoten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.