bloggers for think pink

bloggers for think pink

Onlangs zag ik bij collega blogger Falderie een post verschijnen over Bloggers for Think Pink.
Ik denk dat iedereen wel al eens te maken gekregen heeft met borstkanker in zijn of haar (directe) omgeving. Nog veel te vaak krijgen vrouwen wereldwijd deze diagnose te horen, nog veel te vaak sterven vrouwen aan deze vreselijke ziekte.

Mede daarom was ik onmiddellijk gewonnen voor het initiatief van Madame Stof dat deel uitmaakt van Bloggers for Think Pink. Voor wie deze laatste niet kent: Think-Pink is de nationale borstkankercampagne en via de website Think-Pink, activiteiten, doelgerichte acties, noem maar op, vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker en het belang van screeningsmammografie. Voeg daar nog aan toe dat ze informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek steunen en geld inzamelen voor zorg- en nazorgprojecten en dan weet je dat we deze mensen gewoon keihard moeten steunen.

Ik was dus meteen overtuigd en kocht via de actie Bloggers for Think Pink een leuke, hippe armband van Madame Stof, die overigens zelf haar mama aan borstkanker verloor. Ik kreeg mijn armband vorige week in de bus en het is niet zomaar een armband, maar gewoonweg een super leuk accessoire met een verhaal. Als dat niet mooi is.

Wil je ook zo’n armband en het goede doel steunen? Dat kan door voor 2 maart 8 euro te storten op rekeningnummer BE 11 0004 3415 7448 met vermelding van je naam, verzendadres en het aantal armbandjes.

Ben jij van plan om binnenkort ook te pronken met één van deze leuke armbandjes of zet je je op een andere manier voor een goed doel in?

2 replys to bloggers for think pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.