werelddierendag

Vandaag vieren we Werelddierendag . Meteen het perfecte excuus om nog eens de konijnen, Charlie & Lily, in beeld te brengen en te showen op de blog!

werelddierendag
werelddierendag

Het was een moeilijke selectie en zeggen dat ik nog meer beelden had gehad ware het niet dat mijn CompactFlash kaartje gisteren de geest gaf en dit nog voor ik de foto’s kon afhalen. Gelukkig had ik nog voldoende beelden op het volgende kaartje en ik vermoed dat ik geen belangrijke beelden kwijt gespeeld ben. Maar, leuk is anders, natuurlijk!

werelddierendag
werelddierendag

Vooraleer jullie denken dat wij geen al te propere mensen zijn: onze konijnen mogen enkel op bed spelen wanneer we de lakens vervangen. Ze hoppen dus zeker niet rond op lakens waarop wij of Emma later nog zullen liggen. Al moet ik toegeven dat dat voor de komst van Emma toch wel anders was, maar zo erg vind ik dat nu ook weer niet.

werelddierendag
werelddierendag

Ik moet er niet veel woorden aan vuil maken: jullie weten best wel hoe belangrijk deze twee konijnen voor mij, ons zijn. Op dit moment worden ze net iets vaker gesoigneerd want er is duidelijk nood aan. Emma is nog niet meteen BFF-material voor hen. Nu, dat komt nog wel: ik heb er alle vertrouwen in.

Ik kan jullie garanderen dat er heel wat binkies volgden gedurende het uurtje speeltijd op bed.
werelddierendag
werelddierendag

Ondertussen is het vooral een kwestie van voldoende tijd voor hen uit te trekken. Op die manier is iedereen tevreden of, tenminste, dat hoop ik toch.

werelddierendag
werelddierendag


En? Hebben jullie huisdieren? Worden ze extra gevierd op deze dag of is het elke dag feest?

3 replys to werelddierendag

  1. Wat een schatjes! Jammer van je kaartje. Wel goed dat je hen extra soigneert. Wij hebben twee katten en toen ik gisteren thuiskwam, zei mijn vriend: ‘Ik heb de katten al drugs (catnip) gegeven voor hun Werelddierendag.’ Ik moest stiekem toch lachen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.