sos kinderdorpen bloggersveiling

Jullie hebben ongetwijfeld al over SOS Kinderdorpen gehoord: zij zetten zich werelwijd in om kwetsbare kinderen een thuis en een betere toekomst te bezorgen.
Wie een beetje actief is op sociale media zal het al gemerkt hebben: sinds vandaag loopt er een heuse bloggersveiling ten voordele van SOS Kinderdorpen. Meer dan 50 Vlaamse bloggers veilen een item of ervaring voor het goede doel en ook ik draag mijn steentje bij!

sos kinderdorpen - bloggersveiling

Ik heb niet zo heel lang moeten nadenken over wat ik precies wou veilen. Akkoord, ik heb hier nog wel boeken of dvd’s liggen die de deur uit mogen, leuke schriftjes in overvloed,… Allemaal items dus, maar ik veil een ervaring en wat voor één!
Diegene die het hoogste bod uitbrengt, mag samen met mij op stap. Terwijl we van een lekkere kop koffie genieten, mag je mij alles vragen over fotografie. Of je nu betere portretten wil nemen of leuke vakantiekiekjes of misschien wel foto’s voor je blog: je kan en mag het allemaal aan mij vragen. Het maakt niet uit welk fototoestel je hebt, of dit nu een topcamera of een smartphone is. Nadien gaan we op stap en nemen we foto’s: al doende leert men, nietwaar? Plaats en datum zijn overeen te komen, wie weet ontdek ik dankzij jou wel een verborgen parel in Belgenland!
Bieden op deze ervaring kan hier.

sos kinderdorpen - bloggersveiling
sos kinderdorpen - bloggersveiling

Naast deze ervaring zijn er natuurlijk nog tal van andere items en ervaringen waarop je een bod kan uitbrengen. Ik nam even een kijkje en ik zou maar al te graag persoonlijk interieuradvies van Eliza De Waele krijgen. Of misschien ga ik voor de personal styling door Emma Gelaude. Ik moet ergens die ‘nieuwe heupen’ in kwijt kunnen. Ongetwijfeld ook een hele leuke ervaring: de breakfast of brunch met Josefien De Bock. Ik heb dit al een paar keer gedaan en ‘t is mij elke keer heel goed bevallen: een aanrader! De inpakworkshop met Heidi lijkt me ook wel wat. Zeker met een baby erbij lijkt het op dit moment een onmogelijke opdracht om in te pakken voor een vakantie. Emma liet trouwens haar oog vallen op het setje kinderkleding van Stephanie Duval.

sos kinderdorpen - bloggersveiling
sos kinderdorpen - bloggersveiling
sos kinderdorpen - bloggersveiling

Een overzicht van alle items vind je op https://like2have.it/bloggersveiling of op Instagram. Een bod uitbrengen doe je via Ebay en is super eenvoudig. De boodschap is: wacht niet te lang want op sommige items kan je maar een dikke week bieden.

sos kinderdorpen - bloggersveiling
sos kinderdorpen - bloggersveiling

De opbrengst van de bloggersveiling gaat naar Simbahuis: een project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kind of kinderen (tijdelijk) niet meer kunnen garanderen. Bedoeling is dat via het Simbahuis deze gezinnen zo snel mogelijk, samen uiteraard, weer verder kunnen.
Uiteraard doet zo’n project mij iets, zeker als kersvers mama.

sos kinderdorpen - bloggersveiling
sos kinderdorpen - bloggersveiling

Neem dus zeker eens een kijkje naar het aanbod van de bloggersveiling van SOS Kinderdorpen en breng net als ik een bod uit op jouw favoriete item of ervaring. Veel succes!

2 replys to sos kinderdorpen bloggersveiling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.