throwback thursday #2 – verjaardag

#tbt

Deze foto deelde ik vorige week al op Instagram, maar ik vond hem zo leuk dat ik hem ook hier nog eens wou gebruiken voor een blog post. Een tweede in het thema throwback thursday!

Over precies een weekje vier ik mijn 33ste verjaardag. Ik ben altijd fan geweest van verjaardagen. Het was altijd uitkijken naar de postbode want ik hou nu eenmaal enorm van het krijgen van (échte) verjaardagskaartjes.
Sinds het digitale tijdperk zijn intrede heeft gedaan, is deze traditie langzaam maar zeker gesneuveld en moet ik het stellen met een sms of een post op mijn Facebook pagina. Ja, ik heb toch wel wat heimwee naar die goeie, ouwe tijd.

Verjaardagen stonden in mijn jeugd gelijk aan feestjes, ofwel met schoolkameraadjes ofwel met familie. Die eerste vond ik niet zo fijn, ik koester nu niet bepaald de beste herinneringen aan mijn lagere schooltijd.
Wat me voor altijd zal bijblijven, zijn de originele kaartjes die ik kreeg van mijn pepe. Ik was in mijn tienerjaren een hele grote fan van Beverly Hills 90210 en op een verjaardag kreeg ik een super grote kaart met een foto van Brandon en Dylan. Die bewaar ik nog steeds ergens in mijn doos vol herinneringen en ik ben niet van plan die ooit weg te doen.

In mijn tienerjaren kabbelden de feestjes rustig verder, meestal gingen we naar de film en serveerde mijn mama nog iets lekkers achteraf. Op mijn achttiende gaf ik samen met mijn BFF een groot feest, iets wat vaak nog eens ter sprake komt wanneer we elkaar terug zien.
Daarna ging het met de feestjes in vriendenkring wat bergaf en vierde ik het vooral met Steven en mijn ouders. Ook nu nog: volgende week komen mijn ouders en broer langs voor mijn jaarlijks verjaardagsetentje. Neen, geen hints over het menu deze keer want mijn mama leest mee.

Drie jaar geleden zag ik echt op tegen mijn verjaardag: tram 3. Nu ben ik vooral zot content dat ik mijn verjaardag kan en mag vieren. Ik maak er een gezellig dagje vol me-time van: even ontspannen tijdens een gelaatsverzorging, lunchen met mijn mama, een nieuwe snit (bij een nieuwe kapper: spannend!) en ‘s avonds gezellig samen zijn met Steven en de rest van onze huisgenoten. Meer moet dat niet zijn!

3 replys to throwback thursday #2 – verjaardag

  1. Ik vind dat ook superleuk om met verjaardagen en kerst kaartjes te krijgen en te schrijven. Toch nog altijd specialer dan de zoveelste post op Facebook of Twitter. Maak er in ieder geval een superleuke dag van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.