een laatste verjaardag

Vandaag vier ik de verjaardag van mijn btw-nummer. Die dag werd ik ook officieel fotograaf. Precies negen jaar geleden ging ik in Brugge langs bij Acerta om er ééntje aan te vragen en alles op orde te zetten.

Negen jaar die me heel wat geleerd hebben. Als fotograaf ben je niet alleen de persoon die de foto’s maakt, je bent ook een marketeer en een halve boekhouder.

Gedurende die jaren heb ik altijd een, voor mij, mooi gevulde agenda gehad. Ik kon er misschien meer uit halen, maar ik werk ook als project manager en ik ben ondertussen zeven jaar mama.

Mijn fotografie bracht me in Santorini, Zwitserland, op een gala van de politie en ik verscheen in enkele boeken en weekbladen.

Het is mooi geweest.

Eind dit jaar berg ik mijn fototoestel niet op, maar mijn btw nummer zal niet meer zijn. Ik aanvaard al eventjes geen opdrachten meer. Vele traantjes later is het grote verdriet ondertussen aan het wegebben. Ik voel me ook goed bij de keuze die ik gemaakt heb en heradem.

Vandaag blik ik graag nog een laatste keer terug op die negen jaar. Ik kan helaas niet alle beelden tonen, maar het zijn er een aantal die er voor mij uitspringen.

Een welgemeende en hartelijke dankjewel aan iedereen die vanaf de zijlijn een trouwe supporter was en is!

7 replys to een laatste verjaardag

  1. Nog steeds zo ongelooflijk blij dat we jou foto’s lieten nemen op Tuur zijn lentefeest! Het zal geen makkelijke keuze geweest zijn. Maar wel goed om te lezen dat je je er goed bij voelt. Dikke knuffel. X

  2. Voelt toch dubbel hé, zo’n afscheid? Sowieso zijn wij heel dankbaar dat we meerdere keren hebben mogen genieten van jouw prachtige werk, en ben ik ook een beetje trots dat onze prachtdochter deze blogpost heeft gehaald :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.