voor mij een portie goede gezondheid graag

een portie goede gezondheid

Ondertussen heb ik het wel een beetje gehad wanneer ik deze blogpost schrijf. Misschien even kort de omgeving schetsen: ik zit nog even in de zetel terwijl Steven Emma klaarmaakt om te gaan slapen. Ondertussen dood ik de tijd met een blogpost te schrijven. Want, ah ja, ik was vanmorgen om 5u nog helder en schreef me gewoon in voor 40 dagen bloggen. What was I thinking?

We zijn deze winter met z’n allen wat op de sukkel: ik bespeur een kadans in Emma’s virale infecties en ook wij bleven niet gespaard. Drie weken geleden lag ik in diezelfde zetel met 40 graden koorts en een angine. Vandaag wat lichte koorts en een zware kopvalling. Ook mijn man is al ettelijke keren gesneuveld de laatste weken en maanden.

Waar ik me zo mottig als iets voel, veel uitrusten zitten er met een peuter in huis niet bij. Ook het huishouden kan niet eeuwig blijven liggen en ik zie heel wat werk voor de boeg op mijn dagelijkse job en in mijn bijberoep. Het mag dus eens gaan keren.

‘t Is niet de bedoeling dat ik 40 dagen lang zaag en klaag, natuurlijk, maar soms moet het er eens uit en doet dat deugd. Zo niet, zaag ik straks tegen mijn man en hij kan mij niet uitzetten, terwijl jullie als lezer gewoon de browser kunnen sluiten. Zie, met een Dafalgan denkt een mens al eens na.

Tijd voor mijn bed nu, hopend op een fantastische, geweldige nachtrust waar ik morgen de resultaten van kan zien in mijn FitBit app (ik blog daar nog wel eens over). Sweet dreams!

Hoe gaat het met jullie gezondheid? Ook nood aan de zomer zodat die vieze griep voor even weg blijft?

4 replys to voor mij een portie goede gezondheid graag

  1. Tim en ik beiden geveld door griep. Ik kan me zelfs al niet meer inbeelden wanneer ik voor het laatst griep had, maar ik weet wel dat de volgende keer nog heel lang mag duren. Ik hoop vandaag, dag 5, eindelijk koortsvrij te blijven. Duimen dus. 😉

  2. Tuur is deze winter ook wel al een paar keer ziek geweest met erg korte nachten tot gevolg. En als ik niet genoeg slaap heb weet ik dat ik het ook krijg. Dusja, de ziektekiemen zijn hier al een paar keer op bezoek geweest. Maar we komen er wel door 🙂

  3. het betert wel als de kindjes groter worden, denk ik. Onze kleuter is toch al duidelijk minder vaak ziek.
    Vorig jaar waren we 12 keer naar de dokter geweest in januari in 2017 en dit jaar geen enkele keer. (maar de maanden ervoor wel regelmatig eens hoor).

    Enfin…’k heb hoop en ‘k hoop dat het voor jou ook keert!

  4. Veel beterschap! Wij kunnen dit jaar echt niet klagen van ziektekiemen, maar ik ga dat maar niet te luid roepen zeker?
    Sinds enkele weken heb ik ook een Fitbit, en het is wel boeiend om je slaappatroon eens zwart op wit te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.