kopie koffie: copy meets coffee in kortrijk

Kopie Koffie?

In een knap hoekpand in het centrum van Kortrijk kan je sinds kort terecht bij Kopie Koffie. Dit is al de tweede zaak voor Deborah Debaere en wordt best omschreven als het creatievere broertje van Creacopy. Hier kan je terecht voor allerhande copywerk, maar ook voor ontwerp op maat. Als kers op de taart vind je er ook een echte letterpress.

kopie koffie

kopie koffie

 

Liefde voor papier

Bij Kopie Koffie is de liefde voor papier niet ver te zoeken. In zowat elke hoek vind je de leukste notitieboekjes en postkaartjes terug en zelfs een boompje met washi tape. Inspiratie hiervoor werd gehaald bij Urbanic Paper Boutique in Venice, Californië. Ik was zelf ook al eens in die laatste en kan alleen maar toejuichen dat iemand in onze contreien er iets mee aanvangt!

kopie koffie
kopie koffie
kopie koffie

 

Kop(i)(j)e koffie?

Centraal in de ruimte staan een lange tafel waar je in een aangenaam en inspirerend kader kan werken. Drank en spijs is ook voorzien met een heerlijk kopje koffie of thee. En er wordt ook dagelijks huisgemaakt gebak voorzien voor de zoetebekken onder ons.

kopie koffie
kopie koffie
kopie koffie

 

Hip Kortrijk

Ik ging dit weekend alvast eens langs met man en kind voor een kopje koffie (uiteraard) en om wat foto’s te nemen voor deze blogpost. Binnenkort trek ik nog eens solo of met een blogvriendin naar Kortrijk want naast deze hotspot openden recent nog een aantal andere leuke adresjes.

kopie koffie
kopie koffie
kopie koffie
kopie koffie

Proficiat met dit pareltje, Deborah en het ganse team van Kopie Koffie. Tot gauw!


Kopie Koffie
Groeningelaan 2 (Veemarkt)
8500 Kortrijk

3 replys to kopie koffie: copy meets coffee in kortrijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.