een stijlvolle kerst met duifhuizen tassen en koffers & ted baker

Met de Kerstvakantie in aantocht staan niet alleen een aantal Kerst -en Nieuwjaarsetentjes op het programma, maar ook de doopviering van Emma. Nadat ik zowaar een volledige outfit vond binnen mijn smaak én budget had ik de hoop al lang opgegeven om nog deftige accessoires te vinden. Tot ik een leuk mailtje in mijn inbox terugvond. Ik mocht van Duifhuizen tassen en koffers een handtas uit de feestcollectie kiezen om te reviewen en bij deze hebben jullie toch al een beetje een primeur van mijn look voor de doopviering!

duifhuizen x ted baker review

Tegenwoordig mag een handtas al iets meer kosten. Toch ik zou nooit al het geld kunnen neertellen voor een Vuitton of Delvaux. Wat ik wel belangrijk vind, is dat de tas van hoogwaardige materialen gemaakt is. Ik ga dus gauw filteren op bijvoorbeeld leder als materiaal. Hoe je het nu draait of keert, een lederen handtas gaat toch wel degelijk langer mee.
Daarnaast moet een handtas voor mij ook tijdloos zijn. En als het ook nog even kan: praktisch. Stijlvol, tijdloos en praktisch: drie torenhoge criteria. De vraag was dan ook of ik de combinatie van deze drie zou vinden…

duifhuizen x ted baker review

Na eindeloos heen en weer scrollen door de feestcollectie op de webshop van Duifhuizen tassen en koffers viel mijn oog uiteindelijk op deze tas van Ted Baker. Een elegant, tijdloos, zwart lederen model dat ik ook als crossbody tas kan gebruiken. Heel handig wanneer ik op stap ben met Emma en mijn handen vrij moet hebben voor haar!

duifhuizen x ted baker review

Ik geef het toe: ik heb mijn meetlat ontelbare keren nagekeken opdat ik zeker zou zijn dat mijn portefeuille in deze handtas zou passen. Naar mijn normen is deze Ted Baker handtas immers aan de kleine kant, maar jawel, al mijn essentials passen erin. Sinds ik mama werd, zijn mijn essentials echt wel de essentiële dingen geworden. Zo niet, kon ik met twee luiertassen op stap!

Vandaag ging de handtas zo’n beetje in première aangezien ik een aantal foto’s voor dit artikel nam. Stiekem kan ik al niet wachten tot de doopviering zodat ik mijn nieuwe handtas een schitterend debuut kan geven. En die complimentjes? Die volgen vanzelf, toch?

3 replys to een stijlvolle kerst met duifhuizen tassen en koffers & ted baker

  1. Zeker weten! Mooie handtas, ze zou perfect in mijn collectie passen, al neem ik ze doorgaans een maatje groter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.