Kelly says no

Je zou denken dat het aan ouder worden ligt, maar ik weet beter. Ik erger me al sinds ik het kan herinneren. Misschien wordt het wel wat erger met de jaren, maar ik kan het ook beter relativeren.

Maar toch… voorbereid je voor op eyeroll na eyeroll.

Waarom toch?

Vooral mama’s die het hebben over hun “beebje”. In de categerie van “kids”, maar zo mogelijk nog erger. Idem voor ba-bie. Bah!

Speedpedelecs. Ze komen daar zo plots want ze vlammen. Levensgevaarlijk! Leve Engeland waar ik geen fietsers zag afgelopen zomer. Een fiets heeft geen motor nodig want het is een fiets, toch?

Mensen die aanbellen voor dit of dat. Laat mij gerust! En neen, ik heb niets om te ruilen voor een ei. Spreek me overal aan behalve op mijn erf.

Een gans gezin dat naar de supermarkt gaat. Het is hier geen pretpark, hé.

Steps: onlangs zag ik een papa op zijn step, bezig met zijn gsm en aan de step hing zo’n fietskar met twee kinderen in. Whaaat?

Van die mensen die naar een concert gaan en babbelen, zij het tegen mij of tegen elkaar. Ik betaal om te luisteren naar de artiest, niet naar jullie gekwetter. Shut the f*** up!

De wc-rol niet vervangen of aanvullen.

Winkels die de wet niet volgen en je alsnog verplichten om cash te betalen. Dan vertrek ik wel zonder aankopen. Wie is nu de winnaar?

Mensen die “ni” in plaats van “niet” typen. “Ni normaal” is inderdaad niet normaal.

Ik ben best een galante chauffeur, mag wel als regelteef. Indien er geen bedankje af kan bij het doorlaten van iemand, tja, dan ben ik niet welgezind.

Een kaartje van de markt krijgen, type “10 voor 5 euro”. Ik dacht dat mijn marktwaarde echt wel hoger lag.

Bibi. Wie? Bibi. Het duurde maar tien jaar voor ik door had dat het “ik” betekent. Ja.

Mensen die de rekening gewoon door het aantal personen willen delen. Komt bij mij altijd slecht uit. Op zo’n moment zit ik echt wel op mijn geld. Alhoewel dit wel afhangt van gezelschap want ik heb vriendengroepen waar dit geen probleem is, maar in sommige groepen ben ik echt de pineut want ik hou het bij twee drankjes.

“Mevrouw, wenst u kaas op de spaghetti?” Ja, graag, maar de hoeveelheid bepaal ik zelf wel met het potje kaast náást het bord.

Van die mensen die “ver weg van de platgelopen paden” op citytrip gaan. Toeristische attracties zijn dat omdat ze wel degelijk interessant of mooi zijn. Loop jij maar hautain te wezen op je pad, ondertussen ben ik mooi al drie keer boven op de Eiffeltoren geweest. Maar niet zo hoog als Daddy Pig.

Ouders die hun kinderen “zus” noemen. Huh? Waar is de dochter dan?

Concerttickets… “De verkoop start donderdag 23 november om 10u.” Wie kan zich in godsnaam op dit uur vrijmaken om in de virtuele wachtrij aan te sluiten en zich op te fretten om aan tickets te geraken?

Zeg eens, herkenbaar voor jullie of ben ik hier nu echt wel een b****? 😉

3 replys to Kelly says no

  1. Haha heerlijk geschreven! Zijn die concerttickets voor Clouseau? 😉 Ik heb heel lang ‘ni’ getypt, maar ik denk dat ik het ni meer doe. Hehehehe sorry. Bibi zeg ik wel, maar beebje is verschrikkelijk. En ik ben verslaafd aan mooie kaartjes, dus ik koop alleen kaartjes op de markt voor grootouders of zo omdat die die ook écht mooi vinden haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.