ik doe van bloghop!

Op deze vrije dag doe ik van bloghoppen!

BlogHop

Wat is een BlogHop?

Een BlogHop is een leuke manier om kennis te maken met andere bloggers. Nina van MissBliss nam hier het initiatief voor en verzamelde een aantal bloggers, waaronder ikzelf dus, die hier in de maand mei aan deelnemen. Als de carrousel een beetje klopt, dan ben je via Renilde bij mij beland en via Evi ga je straks verder naar de volgende blog enzoverder enzovoort! Neen, je zal je op deze dag van de arbeid zeker niet vervelen. Een niet onbelangrijk detail: na al dat hoppen ga je eind deze maand misschien niet met lege handen naar huis (of offline in dit geval). Daarover straks meer!

Hello? It’s me!

Ik ben Kelly, 35 jaar, getrouwd en mama van Emma en twee konijnen, Charlie en Lily. Ik blog al bijna twintig jaar denk ik. Ooit, in een ver verleden, toen het internet nog traag was, had ik een blog die geïnspireerd was op het Goo Goo Dolls album Dizzy Up The Girl. Ik blogde toen in het Engels want Nederlandstalige blogs lagen niet voor het rapen en alles met bloggen was beperkt tot de Engelstalige wereld. Toen ik na enkele jaren bloggen mijn (toekomstige) man tegen kwam, werd het bloggen op een laag pitje gezet tot ik mijn blog uiteindelijk opdoekte. Zeven jaar geleden begon het weer te kriebelen en werd Coineanach geboren. Ik koos er opnieuw voor om in het Engels te schrijven want ik vind dat nu eenmaal een mooie en toegankelijke taal. Maar.. Engels is (helaas) niet mijn moedertaal en dus besloot ik een drietal jaar geleden om in het Nederlands te bloggen en ik gooide ook meteen de naam van mijn blog om. Omdat ik niet meteen een leuke naam vond en omdat mijn eigen naam zowel voor professionele doeleinden als op mijn sociale media gebruikt wordt, bleef ik maar meteen daar steken. Ik heb het mij nog geen seconde beklaagd want het leverde me al heel wat op!

Cadeautjes!

In mijn intro had ik het er al over: het is best mogelijk dat je hier niet met lege handen naar huis gaat. Aan deze BlogHop is immers ook een winactie verbonden. Wat valt er hier te winnen? Een cadeaubon van 25 euro die je kan besteden bij het boeken van een fotoshoot (ahja!). Er is al een formule aan 99 euro, dus met die bon van 25 euro wordt dat zelfs een batje, zoals we dat hier in ons mooie West-Vlaanderen zo schoon kunnen zeggen!
Wat moet je daarvoor doen? Laat hieronder een commentaar achter waarbij je vermeldt dat je deelneemt aan de winactie en geef een antwoord op de schiftingsvraag: hoeveel foto’s staan er op 31 mei 2018 op de camera roll van mijn iPhone?
De BlogHop duurt tot en met 31 mei. De winnaars van de wedstrijden worden in de maand juni verwittigd.

Evi van Evi’s Journey

Ik geef de fakkel door aan Evi van Evi’s Journey. Eigenlijk zou de paragraaf waarmee ze zichzelf omschrijft perfect bij mij kunnen passen: ze houdt van bakken, eten, koffie, spannende series, notitieboekjes, reizen en lijstjes en heeft een perfectionistisch kantje. Yep, that’s me, of was het nu toch Evi? Ze doet mij trouwens (qua uiterlijk dan) keihard denken aan één van mijn favoriete Britse ladies: Miranda Hart. Volgens mij zijn ze ergens verre familie, dat kan gewoon niet anders!

Veel plezier en hop ze vandaag en de komende weken!

4 replys to ik doe van bloghop!

  1. Ik vraag mij al maanden af aan wie Evi mij doet denken en nu weet ik het! Merci om mee te doen Kelly.

  2. Oh wauw, mooi compliment 🙂 Voor zover ik weet trouwens geen verre familie 😉 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.