van 10 naar 1

We zitten ondertussen aan dag 9 van 40 dagen bloggen. Voorbereid ben ik niet dus heb ik (voorlopig nog) geen lijstje in mijn bullet journal met allerhande onderwerpen voor de komende dagen. Vanmiddag ging ik lunchen met blogvriendin Josefien en wist haar nog te vertellen dat het echt wel van carpe diem was op blogvlak. Even later had ik echter alweer een leuk idee voor vandaag gevonden: een blogstokje, opgeraapt bij die andere Kelly.

van 10 naar 1

10 dingen over mezelf

Fotograaf / nerd / geen arm-beencoördinatie / boekenwurm bij momenten / geduld is een mooie deugd / always hungry, sometimes hangry / pietje precies / introvert / creatief / dromer.

9 dingen die ik leuk vind

Konijnen / mooie woorden / een nieuw recept proberen / palmbomen / een pakkende foto / plantjes die dankzij mij blijven leven / échte post krijgen / bedankingsmailtjes van klanten / inspiratie.

8 dingen die ik niet leuk vind

Stress / sushi / mijn schaaldierenallergie / bij het thuiskomen ontbreekt iets van de bestelling in de frituur / twee pagina’s ver in mijn boek en al in slaap vallen / spellingsfouten / irritante geluidjes / een lege koffiekan.

7 plekken waar ik graag ben

Londen / mijn bed / anywhere, aan het fotograferen / in het zonnetje op mijn terras / hoog in de bergen / op een lege trein, zon op mijn snoet, een boek en koffie / onder de douche waar de ideeën vaak vanzelf komen.

6 manieren om mijn hart te winnen

Humor, humor en nog eens humor.
Zachtaardig graag.
Mij kunnen temperen wanneer nodig.
Gun me mijn vrijheid.
Nerds hebben altijd voorsprong.
Spaghetti bolognaise.

5 plaatsen waar ik nog/terug heen wil

Nog eens: Californië / New York
Eerste keer: Peru / Australië / Zuid-Afrika

4 dingen waar ik niet zonder kan

Fototoestel / computer / eten / bril of lenzen.

3 lievelingsliedjes (in willekeurige volgorde)

With or Without You van U2
Cuz You’re Gone van Goo Goo Dolls
Auld Wives van Bear’s Den

2 wensen

Gezond blijven met al mijn dierbaren dicht bij mij.
Rust in mijn hoofd.

1 laatste woord

Slaapwel.

Ook zin in deze tag? Neem hem gerust over en laat het even weten in de comments dan kom ik ook bij jou lezen! Deze post maakt deel uit van de 40 dagen bloggen-challenge. Dit is dag 9/40.

11 replys to van 10 naar 1

    1. Ja, het is een leuk tussendoortje voor als je even niet weet wat schrijven en weinig tijd hebt (zoals ik gisteren :)).

  1. Dit stokje wordt erg populair!
    Ik heb het lijstje ook al ingevuld (en ingepland komende maandag). Tenzij ik nog tijd vind dit weekend – en iets spannends meemaak- kan je dan dus mijn antwoorden lezen.

    1. Dat vond ik ook, daarom dat ik het stokje ook opgeraapt heb! Voel je zeker vrij om dat ook te doen! xx

  2. Veel leuke tags de voorbije dagen. Ik sla ze allemaal op in conceptberichten en wie weet deel ik mijn antwoorden ook eens…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.